SANT JOAN AL VOILÀ!

La nit més curta de l’any, tal i com esperàvem, ha estat força tranquil·la.
Tot i dubtar si portàvem a un cantautor o no vam acabar per fer un pacte amb l’amic Ricard, ell duia la coca i la guitarra i nosaltres posàvem l’equip i el beure. El resultat ha estat una nit força familiar.
Sabem de sobres que no podem fer comparacions entre Manresa i Berga, però és inevitable pensar: que deuen fer els manresans en una nit com aquesta?
A Berga ja sabem que aquesta és una nit com qualsevol altra, i sincerament, a la capital berguedana poques nits son esplèndidament festives...
Al no tenir ni idea de què podia passar i tenint clar que no encendríem cap traca entre les taules del Voilà!...vam decidir esperar i veure que passava.
L’any vinent potser haurem d’organitzar una batucada pel carrer del Cos... je je.

7 comentaris:

  1. Benvinguts a Manresa i molta sort.....la foto del Papa fa molt riure......

    ResponElimina
  2. Ja he vingut un parell de cops i m'encanta, espero que la gent es vagi animant... l'únic que no veig clar el fet de fer música en directe cada dia tan tard.... :S Els que ens llevem d'hora no podrem venir. M'encanta la decoració, la música i l'aire que s'hi respira. Per molts anys!!!!

    ResponElimina
  3. Bones! la veritat és que tenim seriosos dubtes sobre l'horari dels concerts els dimarts i dimecres.
    dimarts i dimecres a les 22.30? o a les 23:00? i la resta de dies a partir de les 23:00 o 00:00?
    Acceptem tota mena de suggeriments al respecte!
    Gràcies!

    ResponElimina
  4. Jo els dies de cada dia ho faria cap allà a les 22.00 hores, la gent aqui a Manresa no és gaire de sortir els dies de cada dia.

    La resta de dies crec que a les 23.00 estarà bé per la gent tranquila que no va a dormir massa tard i a les 00.00 per la gent que ve de sopar d'algun local, potser els divendres i dissabte ho faria a les 00.00.

    L'actuació per la revetlla em va agradar molt, però un consell... jo no faria mitja part si hi ha poca gent, doncs molta gent agafa i marxa. Si hi ha algú tocant l'escoltes i no t'atreveixes a marxar, fins i tot per respecte al que està dalt l'escenari.

    No sóc cap entesa en el tema però vull que us funcioni, doncs em va agradar molt!!!

    Ahhh!!! una coseta, el gos és genial, jejeje... li podrieu posar un mocador a l'esquena vermell granatós amb la paraula Voilà, com que cada cop que entra algú el va a "saludar ensumant-los" a la gent li faria gràcia. Potser a qui no li faria gràcia seria al gos, jejeje

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies pels teus consells!
    Si, el Ninu és una passada i la idea que ens dius no estaria pas malament, tot i que ja sabem que els complements no li agraden gaire... ho parlarem tots tres aviam si diu que si! jeje GRÀCIES!

    ResponElimina
  6. Holaaa! sóc la Noèlia, l'amiga del Ricard. M'encanta el Voilà i vinc bastant sovint. Em va encantar la vosra revetlla i sobretot, al final xerrant i menjant coca :D

    ResponElimina