FACEBOOK?!

Ja feia dies que varies persones ens miraven malament al dir que no teníem facebook...El cas és que després de que tothom ens expliqués els múltiples avantatges que tenia la xarxa social de moda, vam decidir fer-ne un...
Ara ja tenim facebook, ja tenim amics per totes bandes, ja podem tafanejar el que diuen el altres, o millor dit, ja podem llegir el que els altres volen que llegim...i ja podem passar-nos hores i hores acceptant sol·licituds d’amistat, veure els amics dels amics dels qui no saps qui son i resulta que son amics teus... o veure com obren “galletas de la suerte” jaja que és això?
Una de les coses que em va semblar interessant va ser el poder comunicar la programació de música en directe mitjançant els “eventos”, però em sembla que tardaria menys a omplir un model dels que et donen a hisenda! Per deu!!!
Resumint, que a part d’estar al Facebook també tenim una pàgina web estupenda on hi podeu trobar tota la programació actualitzada!
www.voila.cat

2 comentaris:

  1. Molt bona idea això del facebook, pero haguessiu tingut que fer una pàgina de fans i no un perfil. Aixi podrieu enviar actualitzacions als fans, en el moment que una persona s'hi apunta tots els seus amics els hi surt una icona a la part dreta de la pantalla dient que aquella persona s'ha apuntat a la pagina (una manera de fer propaganda), podrieu posar reproductors de mp3, videos, etc...

    No sé es la meva modesta opinió, pero els perfils son per a les persones.

    Dissabte vaig veure que ho tenieu a tope, me n'alegro molt!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies pels teus consells...hi hauré de dedicar una estona a això del Facebook i veure aviam que en trec de tot plegat...ara per ara m'has deixat a cuadres amb això de la pàgina de fans! jaja... però bé seguiré investigant!

    Pel que fa a la gentada del dissabte segueixo tenint els meus dubtes de que la gran xarxa social tingui alguna cosa a veure... Moltes gràcies per haver-nos visitat i esperem que t'hi hagis sentit com a casa!

    ResponElimina